Random Rossum

Assalamualaikum

nothing much , sesaja nak update blog ikut ayat hati haha

sebenarnya aku tengah malas ,

sebenarnya kan aku terasa nak tido and do nothing and go to the dreamland

sebenarnya kan aku malas nak buat keje aku yang berlambak-lambak macam gunung himalaya nuhh

sebenarnya kan aku malas nak palnning untuk keja mpp aku yg bersusun-susun kalah dominoes yang panjang nuh

sebenarnyakan aku nak marah diri aku

sebenarnyakan aku ni xmau packing and pi kelantan again sebab aku tak puas cuti

sebenarnya aku taktau nak update apa

– sebenarnya –

Thank you

bel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s